Selectează o Pagină

Ai ajuns să realizezi că ai nevoie de servicii rent a car complete și transparente – pentru satisfacția ta la superlativ. Astfel, la închirierea unei mașini, trebuie să fii informat și să înțelegi care sunt responsabilitățile și beneficiile tale legate de asigurarea mașinii pe această perioadă. În calitate de conducător auto, te poți confrunta cu o serie de probleme neprevăzute, pentru care îți oferim cadrul și sistemul ideal de rezolvare eficientă prin asigurarea de rent a car.

Fiecare mașină închiriată are nevoie de o asigurare pentru daune, furt și responsabilitate civilă – inclusă în prețul de închiriere, care depinde de locul și perioada de închiriere, compania de închirieri auto și modelul mașinii. Tipul asigurării e legat de contractul de închiriere pe care îl semnezi la preluarea mașinii.

Primul pas e să te adresezi unei firme de închirieri auto de încredere, cu o reputație bună pe piață, care practică prețuri competitive, fără taxe ascunse. Ține cont că perioadele de vârf ale anului, din preajma sărbătorilor și în sezonul de vară, aduc prețuri mai ridicate. Dar întotdeauna prețurile afișate trebuie să fie prețurile finale. La acestea se pot adăuga costuri suplimentare de taxe de predare în altă locație sau de servicii opționale pentru dotări la cerere, de exemplu cu GPS-uri sau scaune pentru copii.

Asigurarea unei mașini închiriate îți oferă libertatea de a te bucura în deplinătate de experiență, fără stres sau blocaje de timp, bani și energie. Din momentul în care ai luat decizia perioadei de închiriere și a locului de preluare / predare al mașinii, îți îndrepți atenția pe alegerea mașinii. Îți faci selecția dintr-o flotă completă de mașini fiabile și responsabil verificate periodic. Te convingi de starea tehnică impecabilă a mașinii închiriate și că asigurarea auto este inclusă în preț!

Ideal, prețul afișat include taxele de preluare și predare ale mașinii, taxele de drum și de cauciucuri, precum și costurile asigurărilor RCA și CASCO. Nu uita că deții responsabilitatea mașinii închiriate pe toată perioada contractuală. În plus, separat de tariful aplicat pe zi, fiecare mașină necesită plata unui depozit, care diferă în funcție de companie, modelul mașinii, marca sau anul de fabricație.

Cel mai important aspect este că asigurările mașinii închiriate pot reduce din valoarea depozitului și te acoperă în cazul în care mașina este avariată sau furată. În situațiile în care ești ferit de incidente nefericite, vei preda mașina în condiția în care a fost preluată, cu recuperarea integrală a depozitului. Gândește-te chiar la simplele costuri care s-ar deduce la o crăpătură accidentală a parbrizului. Dar, cu respectarea termenilor contractului de închiriere auto, în funcție de protecția asigurărilor, depozitul va fi restituit la returnarea mașinii.

Explorează-ți pasiunea pentru călătorii în locuri de neuitat și asigură-te de cea mai bună ofertă pentru închirieri auto! Ai ocazia să experimentezi și cel mai real și eficient test drive, alegându-ți o mașină în stare excelentă, cu toate verificările tehnice la zi și cu toate asigurările incluse. Sau din contră, să-ți alegi mașina deja preferată pentru o experiență familiară sau pentru a te scoate dintr-o situație limită a agendei încărcate. Nu porni la drum fără asigurările auto necesare închirierii auto, ele te scapă de răspunderea oricărui tip de daună adusă mașinii. Acum știi de relevanța și protecția lor extinsă. E vorba de timpul tău, calitatea experiențelor rent a car și în esență – de viața ta!