Selectează o Pagină

Cei de la AutoMarket.ro au mers în mare secret la Paris, unde au văzut „în carne și oase” noua Dacia Jogger. Este un model de familie atipic, așa că au scris 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua mașină construită la Mioveni.

După ce am înțeles că trebuie să depășim numerele 1310 și 1410, după ce am acceptat superlativul Supernova și după ce ne-am îmbogățit vocabularul cu Logan, Sandero, Lodgy și Duster, a venit un nou moment istoric. Vocabularul nostru se îmbogățește cu numele Jogger, cel mai nou model din gama Dacia, inspirat de englezescul „jogging”, ales pentru a sublinia spiritul dinamic al mașinii pe care o vom vedea pe străzi din 2022.

Dacia Jogger este un melanj, un mix, o struțo-cămilă (dacă e să îl rezumăm ca niște români adevărați). E un model atipic, pentru că vechiul model Dacia cu 7 locuri, adică Lodgy, era un monovolum, iar Europa nu mai caută de mult astfel de caroserii.

O să mergem dincolo de aceste etichete simple, dincolo de segmentele clasice și o să vă explicăm cine e de fapt Jogger, pentru că am fost la Paris cu câteva zile în urmă și am făcut cunoștință cu el în mare secret. Am adunat mai jos 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre modelul care va fi construit, ATENȚIE, la noi acasă, la Pitești. Dar până acolo, avem și o prezentare video a mașinii, realizată în cadrul vizionării de la Paris.

Articolul complet AICI!