Selectează o Pagină

A sosit momentul în care ne regăsim mai optimiști pe subiectul chestiunilor fundamentale care ne ordonează viața, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19. Vă mărturisim cu franchețe că susținem întru totul nevoia profundă de siguranță,– asigurând și încurajând respectarea tuturor măsurilor de protecție, pe informații din surse sigure și oficiale.

Ne adaptăm continuu noilor norme sociale, împărtășind sisteme de valori și nostalgia liberei circulații. Dar ne vom întoarce în locurile mult visate și ne vom îmbrățișa oamenii dragi. În fiecare dintre noi stă alegerea înoirii – cu responsabilitate și curaj.

Simțim cu toții că planul unei călătorii nu va mai fi la fel o vreme

Partenerii de încredere vor fi valorizați mai mult decât oricând. Rămân în cursa comercială companiile validate de calitatea flexibilității pe noile reglementări legislative și de siguranța sanitară.

De exemplu, concentrându-te pe planificarea unui viitor traseu local sau național – în situația în care eviți transportul public – vei evalua călătoria pe baza ofertele celor mai de încredere companii de închirieri auto din România. Când vei avea nevoie să ajungi de la Cluj-Napoca la Timișoara, de la Satu Mare la Constanța, din capitală la prietenii mutați la țară sau când îți va fi dor să ajungi oriunde te va duce inima – te va aștepta cel mai eficient și rapid sistem de rezervare rent a car.

Ne mândrim cu motorul de căutare TopCarRentals.ro, în spatele căruia stă experiența de peste 10 ani a specialiștilor noștri în domeniul rent a car. El reprezintă instrumentul cel mai simplu pentru a compara mii de oferte de la cei mai de încredere furnizori auto din țară, verificați pe baza experiențelor clienților. Credem în transparența totală și în costurile la vedere.

Ca întotdeauna, prioritatea noastră rămân siguranța clienților noștri și serviciile de maximă calitate, cu toate taxele de închiriere incluse. Standardele noastre etice vizează garantarea celei mai bune oferte pe raport de preț, confort și avantaje.

Odată depășită restricția deplasărilor, cu noi ai acces la mii de mașini și sute de locații. Rezervarea auto nu e condiționată de un card de credit, iar anularea se face gratis cu 48h înainte de preluare.

Înțelegem presiunea ultimelor luni, astfel încât mașinile sunt predate în perfectă stare de funcționare, igienizate și cu rezervorul plin. Fie că e vorba de mașini ieftine sau de mașini de lux, nu facem rabat la atenția la detalii. Ai opțiunea pentru depozit zero și asigurare completă direct la furnizor.

Anul 2020 ne-a învățat pe toți să acționăm cu precauție pentru siguranță, să respectăm cu strictețe regulile de igienă și de distanțare socială. Pentru sănătatea noastră și a celor din jur este vital să rămânem informați cu măsurile impuse sau recomandate de către autorități.

Obișnuiți să fim eficienți online sau telefonic, ne vom aprecia tot mai mult timpul pentru activități care contează cu adevărat. Vom ține minte oamenii și organizațiile, companiile și instituțiile care ne-au fost alături, care ne-au susținut, care ne-au ajutat. Vom călători în locuri cu care doar ne jucam visând pe hartă, pe când eram imobilizați la domiciliu. Vom vedea lumea cu alți ochi, prin alte lentile – ale recunoștinței și ale asumării.

Rămânem conectați

Te vom ține la curent cu toate actualizările și modificările din domeniul rent a car, care vizează măsurile noului proces de protecție al clienților, adoptat de partenerii noștri. Respectăm distanțarea socială cu toate implicațiile sanitare și principiul deplasării justificate și imperative (adică o necesitate categorică sau obligatorie). Suntem la dispoziția ta! Simplu – cu multe oferte relevante într-un singur site, rapid – printr-o singură căutare și economic – din mii de mașini, cu toate taxele incluse.

 

Să ne revedem cu bine!

Echipa TopCarRentals.ro