Selectează o Pagină

Cerințele clienților în serviciile de închirieri auto România au evoluat în contextul pandemic COVID-19, cu solicitări legate de siguranța maximă – pentru mașini impecabile și igienizate. O mașină închiriată în perfectă stare de funcționare și care respectă măsurile de protecție sanitară, va oferi clientului confort total și autonomie. Mai mult ca oricând, clienții vor să se bucure de libertatea de a călători, cu toate beneficiile limitării transportului public.

 

Reducerea flotei auto a majorității companiilor din piaţa de rent a car se suprapune în vara anului 2021 cu preferința în creștere a românilor de a călători cu mașina. Anul 2020 a inspirat o conexiune mai profundă a oamenilor cu natura și cu explorările responsabile – în călătorii locale, regionale sau internaționale. Anul 2021 duce mai departe noile tendințe, într-o realitate cu mai multă libertate de mișcare și mii de oferte rent a car de încredere.

 

Companiile de închirieri auto care oferă clienților mașini complet dezinfectate, au un avantaj concurențial semnificativ pe piața de rent-a-car actuală. Preocuparea pentru reducerea riscului de infectare cu virusul SARS-COV-2 a impus noi standarde sanitare și pentru serviciile de închirieri auto din România. Cele care s-au adaptat contextului pandemiei COVID-19 cu profesionalism, creativitate și flexibilitate au menținut mașina un mijloc de transport individual sigur.